Locaties

Amsterdam Centrum
Mauritskade 3 - Amsterdam

 

Vanaf de Mauritskade kan je alle kanten op! Kies voor de Amstel voor wijds vaarwater, de Plantagebuurt voor een rustig tochtje of ga rechtdoor de grachtengordel op. Vanaf de Mauritskade kun je vertrekken vanaf 10:00 uur en varen tot uiterlijk 22:30 uur.

Parkeren bij de Mauritskade is mogelijk, echter raden wij je aan om met het openbaar vervoer of op de fiets naar deze locatie te gaan. Vanaf halte Weesperplein is het letterlijk 2 minuutjes lopen en kun je de boten al zien liggen, vanaf Weesperplein vertrekt zowel de metro als de tram.

Je kan de Mauritskade herkennen aan de bakfiets met de Adams Boat’s vlag. Op deze bakfiets vind je de folder met daarin de vaarkaart met vaarregels en instructies.

Amsterdam E-harbour (Amstel)
Daniël Goedkoopstraat 1

 

Onze boten hebben een ligplek in de Jachthaven E-Harbour in Amsterdam. De haven is gelegen dicht bij het Amstel station, vanaf waar je direct de Amstel op vaart. De ideale plek voor een vaartocht richting Ouderkerk, maar uiteraard kun je ook richting het centrum van Amsterdam varen. Vanaf de E-harbour kun je vanaf 10:00 uur tot 23:00 varen.

De jachthaven is goed bereikbaar met de metro via halte Spaklerweg of halte OverAmstel , trein (station Amsterdam Amstel), fiets en auto. Bovendien kan er tegen gunstige tarieven geparkeerd worden aan de Willem Fenengastraat, Daniel Goedkoopstraat of Abram Dudok van Heelstraat. Betaald parkeren is doordeweeks tot 19.00 uur en gratis in het weekend.

De haven is alleen toegankelijk via een hek waarvoor je een toegangscode nodig hebt, deze ontvang je 15 minuten voor je vaartocht via een SMS. Zorg ervoor dat je een vaarkaart met instructies en regels meeneemt bij vertrek, deze vind je op de kist op de haven.