Eén vaste prijs, lekker simpel.

Het huren van een boot was nog nooit zo makkelijk. Je maakt een online reservering en betaalt €45,- per uur. Een uurtje is zo voorbij, daarom kan je minimaal een reservering maken voor 2 uur, maar voor een mooie Amsterdamse ervaring adviseren wij toch minimaal 3 uur te reserveren. De borg van €150,- betaal je vooruit bij het maken van de reservering, maar je krijgt het binnen 5 werkdagen na je vaartocht weer terug. Als je tijdens de vaartocht de reservering wil verlengen (als dat mogelijk is natuurlijk), dan kunnen we dat verrekenen met je borg.

€45,- per uur
voor iedereen! 

block-stopsign.png

Reservering annuleren

Wil je de reservering om wat voor reden dan ook annuleren? Dit kan tegen betaling van 25% van de huurkosten tot 2 dagen voor je vaartocht. Als het slecht weer is (bekijk even de algemene voorwaarden) op de dag zelf is het mogelijk om de vaartocht te verplaatsen naar een andere dag.

block-plusone.png

Vaartocht verlengen

Je kunt tijdens het varen vaartijd toevoegen aan je reservering. Log in via de link in de SMS die je tijdens de vaartocht van ons ontvangt. Binnen een paar klikken upgrade je de vaartijd als de boot na jouw vaartocht nog beschikbaar is. Je kan natuurlijk ook altijd even bellen.

 

IMG_0151.JPG

Reserveer nu