Vaker gestelde vragen

 

Over de
reservering

Wanneer krijg ik mijn borg terug?

De borg wordt binnen 5 werkdagen na je vaartocht verwerkt.

Kan ik meerdere boten huren

Ja, dat kan zeker! Neem even contact met ons op door te mailen naar info@adamsboats.com of maar meerdere losse reserveringen via de website.

 

Kan ik annuleren?

Annuleren kan tot 48 uur voor je vaartocht, tegen betaling van 25% van de huurkosten. Binnen 48 uur heb je geen recht op terug betaling van (een deel van) de reservering. Wel bieden wij aan je reservering kosteloos te verplaatsen naar een andere datum, mits je tijdig contact met ons opneemt.


Waar mag ik varen?

Je kan onze vaarkaart vanaf Mauritiskade 3 hier Adams-InstructiesVaarkaart-NL-Maurits bekijken, vaar je vanaf Daniel Goedkoopstraat 1? Kijk dan hier: Adams-InstructiesVaarkaart-NL-E-Harbour. Je mag zelf bepalen waar je heen vaart, richting het centrum of misschien naar Oude Kerk. Hou wel rekening maar je gereserveerde tijd. Vaak is de sloep nou jou weer geboekt. Wil je tijdens je vaartocht verlengen? Bel ons dan even, dan kijken wij of dit mogelijk is.

 

Zijn er catering mogelijkheden?

Helaas zijn er bij Adam’s Boats geen catering mogelijkheden. Je mag natuurlijk wel je eigen hapjes en drankjes meenemen aan boord.

Verhuren jullie ook boten op Koningsdag en andere evenementen?

We verhuren ook boten tijdens koningsdag, maar ook tijdens andere evenementen. Tijdens evenementen gelden vaak andere tarieven. Reserveringen voor dit soort evenementen gaan uitsluitend per e-mail.

 

Is het toegestaan muziek te luisteren op de boot?

Nee, het is niet toegestaan versterkte muziek af te spelen aan boord. Ook is het verboden om een muziekbox mee te nemen. De reservering kan ontzegt worden wanneer er toch een muziekbox aan boord wordt meegenomen.

Wat gebeurt er als ik de boot te laat terug breng?

Zorg er aub voor dat je de boot op tijd terug brengt. Vooral op drukke dagen is dit belangrijk! Extra gevaren tijd wordt verrekend met de borgsom. Is het zo dat de groep na jullie wordt benadeeld door jullie laat komen, dan wordt de extra gevaren tijd en wachttijd van de benadeelde in rekening gebracht.

 

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Ja, maar uiteraard ben je wel zelf verantwoordelijk voor alle acties en evt. schades wat het dier veroorzaakt.

 
 

Over de
boot

Hoeveel kost de boot per uur?

De huurprijs is €45,- per uur en je betaald per boot een borgsom van €150,-.

Mag ik zelf varen?

Je mag niet alleen maar je zal wel moeten. Bij ons huur je alleen de boot, de kapitein ben jij zelf of iemand van jouw gezelschap! Iedereen mag achter het stuur kruipen, mits je 18 jaar of ouder bent.

Is de boot moeilijk te besturen?

Het is absoluut niet moeilijk om de boot te besturen. Met de zwarte joystick kun je de snelheid bepalen en met het stuur kun je de richting bepalen.

Met hoeveel personen kan ik varen?

De boot is gekeurd voor 9 personen, je mag dus met maximaal 9 personen aan boord.

Is er een elektriciteit aansluiting aan boord?

Nee, er is geen aansluiting in de boot.